Încep lucrările pentru obiectivul de investiție ”Alimentarea cu apă a zonei Luna Șes”

În data de 1 august 2019, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus, a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul de investiție „Alimentarea cu apă potabilă a zonei Luna Șes și înmagazinarea apei printr-o acumulare permanentă pentru tunurile de zăpadă”.

Firma executantă, PRESCONSTRUCT OAȘ SRL, a început mobilizarea utilajelor în vederea execuției lucrării.

Lucrările constă în realizarea sistemului de captare a apei, realizarea unui lac de acumulare cu un volum de aproximativ 19.000 mc, care va fi utilizat ca rezervor de apă tehnologică și potabilă, realizarea unui sistem de pompare a apei din lacul de acumulare și a unei gospodării de apă potabilă.

Scopul lucrării este de a asigura necesarul de apă potabilă pentru alimentarea infrastructurilor de cazare din zonă, precum și necesarul de apă tehnologică în vederea funcționării instalației de zăpadă artificială a pârtiei de schi din zona turistică Luna Șes.

Valoarea lucrărilor este de 2,1 milioane lei, iar durata de execuție contractuală este de 6 luni.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 1, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.