Ordine de protecție provizorii emise față de doi sătmăreni care și-au agresat soțiile

Ieri, 8 august a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 40 de ani, din comuna Valea Vinului, și-ar fi agresat soția în timp ce se afla într-o scară de bloc din municipiul Satu Mare, care ulterior a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe, din municipiul Satu Mare.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității acesteia, în baza prevederilor Legii 217/2003, polițiștii au emis un Ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile împotriva presupusului agresor, prin care s-a dispus ca acesta să păstreze o distanță de cel puțin 50 m față de femeie și locuința acesteia.

Un alt asemenea ordin de protecție a fost emis de polițiștii sătmăreni în aceeași zi, în condițiile în care, o femeie, de 33 de ani, a sesizat faptul că a fost agresată fizic și verbal de către soțul ei.

În primul caz sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

De asemenea, polițiștii monitorizează ambele cazuri și atrag atenția cu privire la obligativitatea respectării legalității și a normelor de conviețuire socială, inclusiv în cadrul familiei!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 9, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.