Situaţii complexe de fond funciar, prezentate prefectului în audiențele săptămânale

Nu mai puţin de şase cazuri au fost în atenţia prefectului judeţului Satu Mare, Darius Filip în cadrul audienţelor săptămânale.

Mai bine de jumătate dintre persoanele aflate în audienţele de marţi, 13 august 2019, au prezentat situaţii complexe de fond funciar, unele pe rolul instanţelor judecătoreşti, altele în procedură de validare sau invalidare în cadrul comisiilor de fond funciar.

De asemenea, un cetăţean din localitatea Resighea, comuna Pişcolt a susţinut că se loveşte de birocraţie într-un caz de schimbare a numelui de pe actele de proprietate, iar o altă persoană, un bărbat din Supuru de Sus şi-a exprimat nemulţumirea referitor la serviciile medicale oferite în cadrul unităţii spitaliceşti judeţene.

Alte patru persoane au venit din Turţ pentru a-i prezenta prefectului situaţia unor săli de festivităţi despre care susţin că sunt construite ilegal, respectiv realizarea unei împrejmuiri fără a respecta distanţa legală.

În toate cazurile, reprezentantul Guvernului în teritoriu şi consilierii juridici au oferit persoanelor soluţiile viabile şi căile legale de abordare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 13, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.