La sediul I.S.U. ”Someș” Satu Mare a avut loc ”Ziua porților deschise” pentru jurnaliști

Marți, 27 august, de la ora 10.00, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare, s-a desfășurat o demonstrație a modului în care angajații I.S.U. participă la intervenții cu ocazia unor evenimente tragice și nu numai, în slujba cetățeanului.

La aceste demonstrații au fost invitați să participe nu numai ca și privitori dar și în calitate de ”victime”, jurnaliștii acreditați, care au răspuns invitației.

Astfel, a avut loc o simulare spectaculoasă a unui accident de circulație, cu o victimă încarcerată, la care s-a intervenit profesionist. Au participat la salvarea ”victimei” medicii de la SMURD, precum și profesioniștii de la ISU, cu toată capacitatea de intervenție, realizându-se pe viu întregul proces de intervenție în asemenea situații.

A fost prezent și colonelul Nicolae Dima, șeful ISU ”Someș” Satu Mare, care a prezentat o parte din activitatea desfășurată de inspectorat, care este deosebit de complexă și multiplă, amintim aici intervenții la incendii, la dezastre, accidente de circulație și alte situații neprevăzute, care pun în pericol viața și integritatea cetățeanului.

Evenimentul de astăzi a fost de fapt o ”Zi a porților deschise” pentru jurnaliști care s-au convins și vor convinge și pe alții, de profesionalismul, dăruirea, omenia, înalta atitudine civică de care dau dovadă toți cei care slujesc și apără securitatea, integritatea cetățeanului, dovedite de fiecare dată, cu fiecare intervenție la care sunt solicitați. Pentru aceasta merită cu prisosință mulțumiri și cele înalte aprecieri și recunoștință pentru tot ceea ce fac pentru sătmăreni.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 27, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.