Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Satu Mare din data de 29 august

Proiectul ordinii de zi comunicate a şedinţei ordinare a Consiliului Județean Satu Mare, care va avea loc în data de 29 august 2019, de la ora 14.00: 

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului general consolidat al Judeţului Satu Mare pe anul 2019.

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea contului de execuţie a bugetului local al Judeţului Satu Mare, a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii (de subordonare locală) la data de 30 iunie 2019.

3. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru aprobarea Regulamentului privind achiziționarea de bunuri imobile de către UAT – Județul Satu Mare.

4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea trecerii din domeniul public al Județului Satu Mare și din administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a județului Satu Mare în domeniul public al statului român și în administrarea Ministerului Transporturilor prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. a unei părți din imobilul înscris în CF nr. 174886 Satu Mare, identificată ca fiind afectată de realizarea lucrării de utilitate publică de interes național ,,Varianta de ocolire Satu Mare”.

5. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea Organigramei și a Statului de funcţii ale Muzeului Județean Satu Mare.

6. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea Statului de funcţii al Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Satu Mare.

7. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind actualizarea Programului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate în judeţul Satu Mare.

8. DIVERSE

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 27, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.