Spectacol caritabil organizat de Trupa Harag György pentru Barna Tamás, diagnosticat cu leucemi

Pe data de 6 septembrie, ora 19.00, Trupa Harag György reia spectacolul de gală prezentat la sfârșitul stagiunii trecute cu scopul de a oferi un sprijin material pentru tratamentul lui Barna Tamás, băiețelul de zece ani diagnosticat cu leucemie.

Tomi a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoidă. După analizele, investigațiile de specialitate, internările și transferurile între spitale, Tomi a ajuns la Central Clinic a Universității din Debrecen (Ungaria) și a început un tratament intensiv, care va dura 2 ani, timp în care cel puțin unul dintre părinți trebuie să se în Debrețin.

Trupa Harag György dorește să se alăture inițiativelor care sprijină financiar familia lui Tomi. Tot în acest scop a fost organizat și un târg caritabil la cortul trupei amplasat în Grădina Romei al cărui venit va fi donat, de asemenea, familiei.

Bilete pentru spectacol se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 1, 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.