Elev din Gherța Mică, bătut de colegi, în iunie. Nici până acum nu i s-a făcut dreptate

Două cazuri au fost în atenţia prefectului Darius Filip în cadrul audienţelor susţinute marţi, 03.09.2019, la sediul Instituţiei Prefectului-Judeţul Satu Mare.

Trei pensionari din cadrul Ligii Pensionarilor “Unirea” din judeţul Satu Mare au solicitat sprijin în vederea atribuirii unui spaţiu pentru desfăşurarea activităţilor specifice acestei categorii de persoane în condiţii decente, în municipiul reşedinţă de judeţ.

Al doilea caz este cel al unui părinte absolvent de clasa a VIII-a în unitatea de învăţământ din Gherţa Mică. Acesta a reclamat faptul că nu au fost luate măsuri împotriva agresorilor fiului său. Concret, în data de 05.06.2019, băiatul a fost agresat fizic de către doi colegi de clasă. Ulterior, părintele a depus plângere atât la Poliţie cât şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean, răspunsurile din partea acestor instituţii nemulţumindu-l.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 3 septembrie 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.