Gergely Margit, felicitată și premiată de Kereskényi Gábor la împlinirea a 100 de ani

Ceea ce pentru mulți pare doar o poveste desprinsă dintr-un roman, pentru doamna Gergely Margit este realitate. Doamna a descoperit secretul longevității, iar de curând a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a aniversat-o miercuri, 4 septembrie pe doamna Gergely Margit, care l-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze și cuvinte calde de mulțumire.

Doamna Margit a primit din partea municipalității un buchet de flori, o diplomă de apreciere și un cadou, în semn de respect pentru modul în care a ales să își trăiască viața, ajutându-și semenii și implicându-se în proiectele comunității sătmărene.

Deși viața ei nu a fost mereu una plină de bucurii, doamna Gergely Margit a ales să treacă peste greutăți cu zâmbetul pe buze și fără să țină supărare pe semenii ei. Acesta este și secretul longevității dumneaei, pe care îl împărtășește cu toți nepoții care îi trec pragul casei. Doamna s-a născut în Bixad, însă trăiește în municipiul Satu Mare de 45 de ani, orașul care i-a oferit cele mai prețioase amintiri.

Primarul municipiului, Kereskényi Gábor, a felicitat-o pentru că a devenit un exemplu pentru tânăra generație, i-a urat multă sănătate și să sărbătorească cât mai multe aniversări alături de cei dragi!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 4, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.