Dan Barna, candidat al Alianței 2020 USR PLUS la președinția României, în vizită la Satu Mare

În dimineața zilei de 4 septembrie, Dan Barna s-a aflat la Satu Mare cu ocazia campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii sale la Președinția României, întâlnindu-se cu sătmăreni în centrul municipiului și la Piața de vechituri. În continuare, a susținut o conferință de presă la sediul organizației Alianței 2020 USR PLUS de pe Bulevardul Vasile Lucaciu. A fost însoțit de președintele USR PLUS Satu Mare, Radu Crețu, și responsabilul Biroului USR PLUS Satu Mare, Simion Bărnuțiu.

Dan Barna a spus că ”Idealul Alianței 2020 USR PLUS este câștigarea alegerilor locale și naționale precum și președinția României. Sunt pentru modernizarea Constituției, pentru un guvern de tranziție care să organizeze alegeri anticipate, după care ne vom asuma guvernarea”.

”România trebuie să se adapteze acum la ceea ce înseamnă modernitate. Indiferent de naționalitatea cetățenilor din România care trăiesc în aceleași condiții cu ceilalți, susțin schimbarea. Voi ajunge în turul 2, și-l voi câștiga. Voi ajunge președintele României”, a spus Dan Barna.

Acesta a răspuns și întrebării ”De ce candidez”? ”Pentru că doar un președinte nou în politică va avea curajul să declanșeze reașezările profunde de care România are nevoie urgent. Trebuie cât mai urgent să ne reformăm statul, astfel ca România să redevină o țară cu adevărat civilizată. Pentru tot românul responsabil urmează o nouă bătălie, o vom câștiga și pe aceasta”, a mai declarat Dan Barna la Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 septembrie 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.