Campania desfășurată de M.A.I ”10 pentru siguranță” a debutat în județul Satu Mare

Campania ”10 pentru siguranță” desfășurată la nivel național de către structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a debutat în județul Satu Mare cu un eveniment organizat sâmbătă, 7 septembrie a.c., la ora 17.00, la mall-ul Shopping City, din municipiul Satu Mare. Polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog au interacționat cu părinții și copii prezenți la mall.

Dacă pe copii i-au angrenat în jocuri interactive care au presupus verificarea cunoașterii regulilor de circulație, aceștia fiind răsplătiți cu rechizite școlare, cu părinții, specialiștii au discutat despre preocupările pe care le au copii în timpul liber, despre accesul acestora la internet și alte aspecte care țin de siguranța școlară.

Iar astăzi, 9 septembrie a.c., polițiștii au fost alături de elevi în prima zi de școală, ocazie cu care le-au transmis că și polițiștii trăiesc împreună cu elevii, părinții și cadrele didactice emoția unui nou început, și au fost prezenți în fața lor pentru a-i asigura că, adevărații profesioniști ai Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare le sunt alături și au ca prioritate siguranța lor.

I.P.J. Satu Mare aduce mulțumiri Shopping City Satu Mare și magazinului Carrefour pentru colaborare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 9, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.