Sute de elevi în noul an școlar, la Școala Gimnazială și Liceul Tehnologic Tășnad

O nouă generație de boboci a intrat pe băncile Școlii Gimnaziale Tășnad. Noul an școlar, 2019 – 2020 a început luni, 9 septembrie și pentru copiii de vârstă școlară din Tășnad, îmbrăcați de sărbătoare, au stat pentru prima dată alături de colegii lor mai mari, însoțiți de profesori și părinți la festivitatea de deschidere a noului an școlar. 

Deschiderea oficială a noului an școlar la Școala Gimnazială Tășnad a fost făcută de directorul școlii, prof. Florin Maier. Din prezidiu au făcut parte alături de primarul orașului, Grieb Csaba Francisc, directorul adjunct Jusztina Gall și agentul din cadrul Poliției orașului Tășnad, Diana Zele.

După intonarea Imnului de Stat al României și al Uniunii Europene, au vorbit directorul Florin Maier, directorul adjunct Gall Jusztina și agentul de poliție Diana Zele.

Primarul Grieb Csaba Francisc a adresat un cuvânt de salut tuturor elevilor și părinților, și a urat tuturor mult succes în noul an școlar.

Trecând printr-un ”tunel” din buchete de flori, format de către colegii lor din clasa a II-a, bobocii Școlii Gimnaziale Tășnad au fost fost primiți în sălile de clasă. Aici s-a desfășurat pentru ei prima întâlnire cu școala.

De la ora 10.00, în curtea Liceului Tehnologic Tășnad de asemenea s-a desfășurat festivitatea de deschidere a noului an școlar. Liceul Tehnologic Tășnad este un lăcaș de învățământ ce-și păstrează buna tradiție și renume, la nivel județean. Astfel, la examenul de bacalaureat, după cum a spus directorul liceului, prof. Ruff Zsofia, absolvenții au obținut 67% promovare. Aici învață 350 de elevi, în 16 clase, îndrumați de 35 de cadre didactive.

Au început anul școlar 2019 – 2020 3 clase a IX-a secția română și maghiară, la profil Filologie și Tehnician în activități economice. Mai există și profilul Sudor și Lăcătuș, la școala profesională.

Deschiderea noului an de învățământ s-a făcut și aici în prezența primarului Grieb Csaba Francisc, alături de care s-a aflat agentul de poliție Diana Zele și plutonier adj. șef de la I.J.J. Satu Mare, Mugurel Maier. După intonrea Imnului de Stat al României și al Uniunii Europene, a vorbit directorul liceului, prof, Ruff Zsofia care a prezentat rezultatele frumoase de anul trecut. A făcut cunoscut elevilor că vor beneficia de o bază sportivă modernizată, cu teren de handbal, tenis, pistă de alergare, precum și câteva laboratoare.

Primarul Grieb Csaba Francisc, fost elev al liceului, a felicitat corpul profesoral pentru rezultatele obținute în anul școlar precedent, dorindu-le ca și în anul școlar ce tocmai a început să aibă aceleași rezultate frumoase.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 9, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Sute de elevi în noul an școlar, la Școala Gimnazială și Liceul Tehnologic Tășnad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.