Marș ciclist la Satu Mare dedicat Săptămânii Mobilității Europene, 16-22 septembrie

16–22 septembrie 2019 ”Săptămâna Mobilității Europene” este un prilej pentru a promova transportul alternativ la nivelul comunității sătmărene cât și pentru întărirea relațiilor de cooperare între comunitățile din județele de graniță: Satu Mare și Szabolcs-Szatmár-Bereg prin proiectul INTERREG.

În acest context în data de 21.09.2019, începând cu ora. 14.00 de la cap pod Decebal mal stâng al râului Someş până la Biserica Reformată din Vetiş, se va demara marșul ciclist de promovare a formelor alternative de transport ecologic și de a sublinia faptul că mobilitatea sporeşte în mod clar calitatea vieţii, ajutând la reducerea poluării aerului, poluării fonice, a accidentelor.

La finalul traseului făcut cu bicicleta până în localitatea Vetiș în dreptul Bisericii Reformate, pe mal stâng Someș se va amenaja un popas care va reprezenta locul de întâlnire cu cei 70 de biciclişti care vor veni din Ungaria. În această locație toți participanții se vor familiariza cu rezultatele proiectului ROHU62 JOINTGREENCORR, iar cei doi primari reprezentanți ai țărilor partenere de proiect vor face schimbul trofeelor-simbol ale evenimentului.

Invităm toți doritorii să participe la marșul ciclist din data de 21.09.2019, ca împreună să promovăm modalităţile de transport nepoluante, cu scopul conştientizării impactului negativ pe care îl are traficul auto asupra mediului înconjurător şi a sănătăţii umane.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 20 septembrie 2019. Filed under Sport  , Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.