Un tânăr din Pomi, depistat de polițiști după ce a comis două infracțiuni de furt din locuințe

Un tânăr, de 19 ani, care ar fi comis două infracțiuni de furt în localitatea Pomi, a fost depistat de polițiști la data de 17 septembrie a.c..

În fapt, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați la data de 17 septembrie a.c. cu privire la faptul că persoane necunoscute la data de 14 septembrie a.c. ar fi sustras din locuința unei femei, de 66 de ani, din localitatea Pomi, peste 10 000 de lei.

Activitățile specifice desfășurate de polițiștii au dus la depistarea în mod operativ a persoanei bănuite de furt, aceasta a fost identificată ca fiind un tânăr, de 19 ani, din aceeași localitate, ocazie cu care a fost recuperată o parte din prejudiciul cauzat.

Cu ocazia cercetărilor desfășurate de polițiști s-a stabilit faptul că același tânăr, ar fi sustras la data de 21 iulie a.c. din locuința unui alt bărbat, de 60 de ani, din localitatea Pomi, mai multe bunuri, cauzându-i un prejudiciu de 550 de lei.

Cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 18 septembrie 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.