Primăria Orașului Tășnad și producătorii locali vă invită în 4 octombrie la Ziua Recoltei

Primăria Orașului Tășnad, Consiliul Local al Orașului Tășnad, Casa de Cultură Tășnad și Piața Agroalimentară Tășnad organizează vineri, 4 octombrie 2019 o nouă ediție a Zilei Recoltei. Evenimentul va fi găzduit de Piața Agroalimentară Tășnad, în cadrul pieței săptămânale.

Sunt așteptați să participe producători locali și din localitățile învecinate. Aceștia expun produse agricole, alimentare, legume, fructe, flori, precum și animale.

Cu ocazia uneia din edițiile precedente, primarul Grieb Csaba declara că “Sunt mulţi producători prezenţi la acest eveniment, şi din ceea ce am văzut la tarabele acestora, există o abundenţă de produse ecologice şi tradiţionale din Tăşnad şi împrejurimi. Îmi doresc ca tășnădenii să cumpere aceste produse”.

Primăria Tășnad organizează această Zi a Recoltei pentru a încuraja producţia românească şi pentru a stimula producătorii din zonă.

De la un an la altul, la Ziua Recoltei participă din ce în ce mai mulți producători. Este ocazie pentru ei de a se mândri cu roadele muncii lor, în același timp au ocazia să le valorifice cumpărătorilor veniți în număr mare să-și facă aprovizionarea de toamnă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 1 octombrie 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.