Careian prins de polițiști, după 4 furturi calificate și o tentativă de furt calificat, din locuințe

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de polițiștii sătmăreni sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, au dus la identificarea unui careian bănuit de comiterea a 4 fapte de furt calificat și a uneia de tentativă la furt calificat, din locuințe situate pe raza municipiului Carei.

Astfel, miercuri 25 septembrie a.c. polițiștii Biroului de investigații criminale Carei, cu sprijnul polițiștilor din cadrul Secțiilor Rurale Carei și Petrești și ai Serviciului de Acțiuni Speciale, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei au efectuat o percheziție domiciliară la un bărbat de 45 de ani, din Carei.

Cu această ocazie au fost ridicate mai multe bunuri provenite din furturi comise în perioada august-septembrie 2019, în paguba a 5 persoane vătămate, reuşindu-se recuperarea a 80% din prejudiciul comis.

Față de cel în cauză s-a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei pentru luarea măsurilor legale.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 26, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.