Deputatul PNL, Romeo Nicoară: Guvernarea PSD a produs o dezintegrare și mai mare a statului român

Președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, împreună cu deputatul PNL Satu Mare, Romeo Nicoară, au susținut joi, 26 septembrie, o conferință de presă la sediul PNL Satu Mare.  

Redăm din declarațiile deputatului PNL Satu Mare, Romeo Nicoară din cadrul conferinței de presă:

”Simt din discuțiile cu prieteni și cu oameni obișnuiți pe stradă un sentiment tot mai mare de insecuritate. Ultimele cazuri de la Caracal sau Dâmbovița nu sunt întâmplătoare, din păcate.

Guvernarea PSD a produs o dezintegrare și mai mare a statului român. O rupere a unor bariere care țineau lucrurile pe linia de plutire. Totul pentru a putea scăpa câțiva tovărăși de partid, precum Liviu Dragnea.

Așa că e timpul pentru soluții! Partidul Național Liberal a venit cu câteva idei simple și clare. Din păcate ele sunt respinse de PSD în Parlament. Dar vă promit că vom merge cu ele până la capăt:

– Abrogarea Recursului Compensatoriu, adoptat de PSD, care a dus la eliberarea anticipată a infractorilor violenți.

– Implementarea Sistemului „Alertă copil dispărut”.

– Înăsprirea pedepselor – închisoare pe viață pentru infracțiunile de omor cu violență deosebită săvârșite în special asupra femeilor și copiilor.

– Implementarea sistemului de supraveghere cu brățară electronică pentru condamnații eliberați condiționat pentru fapte comise cu violență.”

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 26 septembrie 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.