Amenzi de 33.000 lei, aplicate ieri pe drumurile județene, și 15 pemise de conducere reținute

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat marți, 01 octombrie a.c., acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere și de menținere a unui climat de ordine publică, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33 500 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 15 conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, au efectuat depășiri neregulamentare sau nu au respectat semnificația indicatorului rutier.

Dintre permisele reținute, 8 conducători auto cu vârste cuprinse între 21 și 50 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar, circulând cu viteze de la 102 km/h la 160 km/h, pe sectoare de drum având limita legală de 40 km/h, 50 km/h și 100 km/h. Față de aceștia polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 2, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.