Piața Agroalimentară din Tășnad s-a umplut de roadele muncii producătorilor din zonă

Vineri, 4 octombrie, în cadrul pieței săptămânale, Piața Agroalimentară Tășnad a găzduit o nouă ediție a Zilei Recoltei. Organizatorii au fost și în acest an Primăria Orașului Tășnad, Consiliul Local al Orașului Tășnad, Casa de Cultură Tășnad și Piața Agroalimentară Tășnad. 

Ca în fiecare an, la această manifestare sunt așteptați să participe producători locali din Tășnad și din localitățile învecinate. Pentru ei, organizarea de către Primăria Orașului Tășnad a Zilei Recoltei este o ocazie perfectă de a se mândri cu roadele muncii lor. În același timp, producătorii au ocazia să își valorifice roadele muncii lor de peste an, cumpărătorilor veniți în număr mare  la piață să-și facă aprovizionarea de toamnă.

Piața Agroalimentară din Tășnad a fost astăzi plină de toate bogățiile toamnei: produse agricole, cereale, produse alimentare, legume, fructe, flori; decorațiuni handmade din fructe și legume specifice toamnei, realizate de Emőke Ingrid Herskovics; apoi miere, produse lactate, flori, produse de morărit, panificație și multe altele. Au fost prezenți și copii de la Școala Gimnazială Tășnad și de la grădinița din oraș, alături de cadre didcatice, care s-au bucurat și ei de Ziua Recoltei.

Primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba Francisc a fost și astăzi prezent în mijlocul producătorilor, la orele dimineții. A declarat că “Sunt mulţi producători prezenţi la acest eveniment, şi din ceea ce am văzut la tarabele acestora, există o abundenţă de produse ecologice şi tradiţionale din Tăşnad şi împrejurimi. Îmi doresc ca tășnădenii să cumpere aceste produse”.

Primăria Tășnad organizează această Zi a Recoltei pentru toți locuitorii din zonă și pentru a încuraja producţia românească şi pentru a stimula producătorii din zonă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 octombrie 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.