Suspecți de furturi, depistați de polițiștii sătmăreni

Poliţiştii sătmăreni au depistat în urma anchetelor efectuate mai multe persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de furt, întocmind pe numele acestora dosare penale. Spre exemplu, în urma colaborării dintre poliţiştii de investigaţii criminale din Tăşnad şi poliţiştii careieni, a fost identificat principalul suspect în cazul furtului unui calculator din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Cig. Poliţiştii au stabilit că Miklos S., de 19 ani, din Cig, a pătruns pe timp de noapte, prin escaladare, în una din încăperile sediului şi a furat un monitor şi o sursă UPS, valoarea prejudiciului ridicându-se la suma de 800 lei.

12-suspecti-de-furtPoliţiştii au continuat investigaţiile pentru recuperarea bunurilor furate, astfel încât monitorul a fost găsit îngropat în grădina locuinţei suspectului, iar celălalt bun furat, deşi a fost oferit spre vânzare de tânăr, a fost descoperit de poliţişti şi restituit proprietarilor de drept.

Şi poliţiştii Secţiei 7 Carei Poliţie Rurală anchetează un bărbat de 42 de ani, suspectat de furtul unei biciclete. Anton Ţ., din Domăneşti, a sustras bunul din faţa magazinului alimentar din Căuaş, însă a fost depistat de poliţiştii rurali, care au reuşit să recupereze şi bicicleta în valoare de 150 lei.

Ambii suspecţi sunt anchetaţi în cadrul unor dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, poliţiştii verificând dacă aceştia au mai fost implicaţi şi în comiterea altor fapte de natură penală.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 23, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.