Klaus Iohannis a decis să-l desemneze premier pe Ludovic Orban, președintele PNL

Președintele Klaus Iohannis a decis să-l desemneze premier pe Ludovic Orban, președintele PNL, cel mai mare partid din opoziție și promotorul principal al moțiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului Dăncilă.

”PNL a fost singurul partid care a venit la consultări și a spus direct că își asumă guvernarea în această perioadă de tranziție. Sper ca toate partidele parlamentare să înțeleagă că suntem în criză politică și este nevoie ca acest guvern să fie instalat cât mai rapid pentru că orice zi în care Cabinetul Dăncilă rămâne la putere este o zi pierdută pentru România.

Am toată încrederea că Guvernul Orban se va ocupa la modul cel mai serios de rezolvarea tuturor chestiunilor importante. Îi doresc premierului desemnat mult succes, inspirație în formarea guvernului și în negocierea voturilor pentru învestitură!”, a declarat Klaus Iohannis.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 15 octombrie 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.