20 de copii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, implicați într-un nou proiect educațional

În cadrul proiectului de colaborare educațională semnat între APM Satu Mare, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, Direcția Silvică Satu Mare și Societatea Alumenziken SRL, odată cu începerea toamnei, în data de 24.10.2019 se va desfășura prima acțiune care va avea ca temă conștientizarea importanței colectării deșeurilor vegetale în scop de compostare precum și realizarea de diverse obiecte cu caracter decorativ.

În acest context, 20 de copii de la Centrul Școlar, din dorința de a se implica în activități de protecție a mediului adecvate lor, cu sprijinul operatorului economic SC Alumenzinken SRL Medieșu Aurit, au decorat 16 umbrele cu deșeuri vegetale – frunze, umbreluțe cu care se vor deplasa pe traseul: str. Botizului – Grădina Romei unde vor asista la o prezentare în aer liber în contextul temei acțiunii, după care vor vizita firma SC Electrolux SA, unde din umbreluțe vor realiza o expoziție pentru angajați.

Astfel, în data de 24.10.2019 începând cu ora 9.00, copiii însoțiți de partenerii proiectului, vor porni pe jos de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă de pe str. Botizului spre Grădina Romei, deplasare care are ca scop conștientizarea comunității sătmărene privind importanța colectării și valorificării deșeurilor vegetale.

Programul zilei de 24.10.2019 va fi următorul:

ora 09.00: pornirea alaiului de umbreluțe împodobite cu frunze, spre Grădina Romei
ora 09.45: oprirea în fața Casei verzi din Grădinei Romei
ora 10.00: vizită la expoziția de aparate de gătit de la Electrolux și amenajarea
expoziției

ora 10.00 – 11.00: relaxare în Grădina Romei

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 23, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.