Ardudul, primul oraș din județul Satu Mare care a sărbătorit Ziua Armatei Române

Din județul Satu Mare, orașul Ardud a fost primul în care s-a sărbătorit vineri, 25 Octombrie, Ziua Armatei Române.

Manifestările solemne au avut loc începând cu orele 10.00 în Ardud și localitățile aparținătoare de orașul Ardud, la monumentele eroilor.

În organizarea Primăriei și Consiliului Local Ardud, au avut loc ceremonii solemne cu săvârșirea slujbei de Te Deum și depuneri de coroane, la Mădăras, Baba Novac, Ardud și Gerăușa.

Au depus coroane de flori reprezentanții Primăriei Ardud, primarul Ovidiu Duma, ai Consiliului Local Ardud, Casei de Cultură ”Dr. Augustin Mircea”, ai Poliției Orașului Ardud, ai instituțiilor de învățământ, elevi și localnici.

Tot în cinstea Zilei Armatei Române, cu începere de la ora 18.00, sala de festivități din Ardud găzduiește un eveniment de excepție: „Muzica românească. Opera la Ardud”. Evenimentul este cu intrare liberă și cuprinde cele mai frumoase arii de operă și operetă românească, duete celebre de operetă, articulate cu momente de balet clasic românesc, decupate din opere și operete românești, cu puternică inspirație folclorică.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 25, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.