Număr unic pentru programări la nivel național, la RAR

Începând de joi,, 23 mai, programările la Registrul Auto Român se vor face la numărul unic la nivel naţional – 021.9672. Directorul Registrului Auto Român, George-Adrian Dincă, a decis implementarea proiectului “call-center naţional”, proiect care face parte din strategia de dezvoltare a Registrului.

RARAstfel, se reconfigurează modul în care clienţii Regiei îşi fac programările la activităţile RAR-RA. Orice persoană care doreşte să aibă acces la serviciile RAR va apela 021.9672, indiferent de domiciliu sau zona din ţară în care se află. Avantajele numărului unic de programări sunt: încărcarea uniformă a reprezentanţelor RAR, accesul rapid al clientului la operatorul care efectuează programarea telefonică, alternativa programării în judeţe limitrofe, dacă intervalul de aşteptare este mai mic.

De asemenea, timpul de reacţie va fi foarte scurt şi acţiunile uniforme în cazurile de creştere temporară a numărului de solicitări de programare. Programul funcţionează în paralel cu programările on-line, pe site-ul www.rarom.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 23, 2013. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.