Locuitorii din Comuna Doba se vor putea racorda la rețeaua de gaz, din martie 2020

Primarul comunei Doba, Mihai Ghetina, a informat că la 15 octombrie 2019 au început lucrările de racordare a satelor Doba și Păulian la rețeaua magistrală de gaze ce traversează aceste localități.

”Lucrările sunt deja în curs, se lucrează concomitent la săparea șanțurilor și amplasarea conductelor, rețelelor de distribuție gaze pe o lungime de 20 km până la limita de proprietate. De asemenea urmează construcția și amenajarea Stației de reglare și măsurare SRM între Doba și Păulian.

Executantul este Gaz Construct Arad care ne-a promis că vor termina lucrările în martie 2020, iar dacă va fi timp favorabil și mai repede”, a declarat pentru Actualitateasm.ro primarul comunei Doba, Mihai Ghetina.

Vor putea beneficia de acest proiect al Primăriei Doba aproximativ 200 de gospodării din Păulian și 450 gospodării din Doba.

Până în prezent și-au manifestat dorința pentru introducerea gazelor în locuințe 80% din locuitori din cele două localități. Pentru finanțarea proiectului, Primăria și Consiliul Local Doba au contractat de la BCR un credit de 2,5 milioane lei, pe 10 ani.

Lucrările se efectuează deja și sunt vizibile pe străzile satelor mai sus menționate. Investiția înaintează în forță, lucrările beneficiind momentan de un timp favorabil.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 2, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.