UEFA a vizitat Arena Națională pentru a constata stadiul pregătirilor pentru EURO 2020

În perioada 28 – 31 octombrie a.c., o delegație a UEFA a fost la București pentru a evalua progresul pregătirilor pentru EURO 2020. Arena Națională va găzdui cele 4 meciuri atribuite României, în perioada 14-29 iunie. A fost cea de-a patra vizită planificată a UEFA, din cele șase care vor fi organizate până la debutul EURO 2020.

Delegația UEFA a numărat aproximativ 80 de specialiști, care au intrat în discuții despre managementul stadionului. Operațiunile de meci care vor fi derulate vara viitoare au fost împărțite în 25 de proiecte de implementare, printre care se numără Acces, Ceremonii, Transport, ICT, Comercial, Operațiuni Media, Gazon, Tribune (scaune), Semnalizare și Orientare, Ticketing, Securitate.

Din partea română au făcut parte tot aproximativ 80 de persoane responsabile cu organizarea EURO 2020 la București. Acestea au provenit de la Primăria Capitalei, FRF și autorități locale și naționale implicate în organizare.

frf.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 1, 2019. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.