Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a subliniat importanța diminuării la maxim a contrabandei

Joi, 23 mai, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a fost prezent la Satu Mare pentru a se întâlni cu şefii structurilor din cadrul instituţiei pe care o conduce. În cadrul şedinţei efectuate cu uşile închise, Stroe a discutat câteva dintre problemele cu care aceştia se confruntă. La întâlnire au participat atât prefectul dr. Eugeniu Avram cât şi subprefectul Cristian Sasu.

radu-stroe

Radu Stroe a făcut o declaraţie de presă, subliniind câteva dintre problemele discutate în cadrul întâlnirii. Acesta a declarat: "Am discutat doar probleme de ordin general şi nu punctual deoarece altfel am fi avut nevoie de trei zile şi tot nu terminam. În cadrul întâlnirii cu şefii instituţiilor judeţene aparţinând MAI am subliniat necesitatea diminuării la maxim a deficienţelor pe tema traficului şi contrabandei la frontiere. Pe de altă parte le-am spus că ministerul este preocupat să acorde toate drepturile salariale oamenilor din structură. Va fi o rectificare în iulie-august. Dacă nu le dai toate drepturile nu ai cum să le ceri să stea 24 de ore din 24 la serviciu. De asemenea, sunt preocupat să asigurăm buna şi continua funcţionare a structurilor. Am discutat şi despre necesitatea securuzării frontierelor cu Ucraina”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 23, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.