Conducerea PNL Satu Mare roagă sătmărenii să vină la vot pentru o Românie normală

Joi, 21 noiembrie, la sediul Organizației Județene PNL Satu Mare, deputatul Romeo Nicoară și președintele Organizației Județene PNL Satu Mare, Adrian Albu, au susținut o conferință de presă, în scopul mobilizării la vot a tuturor celor care cred în proiectul ”România normală”, în turul 2 pentru realegerea lui Klaus Iohannis ca președinte al României.

În prima parte a conferinței, Adrian Albu a mulțumit celor prezenți la vot în primul tur, în speranța și dorința că aceștia vor veni din nou la vot și în 24 noiembrie. În întâlnirile cu sătmărenii, ”punem accent pe campania de dezinformare a PSD-ului. Îi îndemn pe toți să voteze Klaus Iohannis. Dorim să-l vedem încă 5 ani președinte. Absența de la vot reprezintă un vot în alb pentru PSD. Vrem să votăm o Românie normală și un PSD în opoziție. Vrem o Românie condusă de un președinte care să poată conlucra cu Gruvernul”.

”Chemăm la vot tinerii între 18 și 30 de ani, și îi îndemnăm să voteze Klaus Iohannis. Dacă nu vin, atunci protestele împotriva Guvernului au fost fără rost. Să ni se alăture și simpatizanții altor partide. Avem șansa istorică să scăpăm de pesedism. Nu avem nimic cu votanții PSD. Ne dorim să stăm mai mult la guvernare, acum lucrăm după regulile lor”.

”Vrem o reformă profundă a statului. Anual, peste 200.000 de români pleacă din țară, vrem să le redăm și acestora încrederea. Mulțumesc USR,PMP, Forumul Democrat German și UDMR pentru sprijin. Îi chemăm la vot, lupta se va încheia duminică la ora 21.00. Rugăm sătmărenii să vină la vot pentru o Românie normală”, a declarat președintele Organizației Județene PNL Satu Mare, Adrian Albu.

Deputatul Romeo Nicoară a afirmat, asemenea lui Adrian Albu, că ”…am ajuns acum în turul 2 într-o campanie de dezinformare și denigrare a conducătorului nostru Klaus Iohannis, când alegătorii sunt puși între dezinformare și incertitudine”. ”Desfășurăm o campanie împotriva fake-news-ului. Putem spune că nu se vor tăia pensiile și salariile; nu se vor închide centrele de permanență, cele de performanță; nu figurează pe nicio agendă a Guvernului, și multe altele”.

”Aflându-ne azi în campanie la Turț, și în cartierul Carpați II din Satu Mare, și nu numai, am stat de vorbă cu oamenii, toți știu ce au de făcut duminică. Dorim să avem o normalitate în toate domeniile, toate comunitățile umane vor fi ajutate pentru că au nevoie”

”Mulțumim sătmărenilor care au votat candidatul PNL în turul 1. Se poate și mai bine. Este o șansă istorică pentru a schimba totul în bine, de aceea îndemn toți sătmărenii să iasă duminică la vot”, a spus deputatul Romeo Nicoară.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 21 noiembrie 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.