Tânăr algerian depistat la Petea în timp ce încerca să treacă fraudulos frontiera de stat

În data de 24 noiembrie a.c., polițiștii de frontieră sătmăreni au desfășurat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale.

Astfel, în jurul orei 13.30, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontierei Petea, județul Satu Mare, la aproximativ 150 meri de linia de frontieră a fost depistată o persoană care încerca să treacă ilegal din România în Ungaria.

Persoana a fost condusă la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, iar din primele verificări polițiștii de frontieră au constatat că este vorba despre M. L., în vârstă de 23 de ani, din Algeria, solicitant de azil în România. Acesta a declarat că intenționa să ajungă în Franța, unde are mai multe rude.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 26, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.