Elevii din cinci comune ale județului vor fi vizitați între 2-6 decembrie de ”Caravana lui Moș Nicolae”

Elevii din cinci comune ale județului Satu Mare vor fi vizitați în această iarnă de Moș Nicolae și actorii Trupei „Mihai Raicu” a Teatrului de Nord, care le vor duce în dar un spectacol interactiv de teatru, jocuri, povești, întâlniri cu personaje cunoscute din basmele românești și universale și, bineînțeles, cadouri.

Proiectul „Caravana lui Moș Nicolae” se va derula în perioada 2-6 decembrie 2019 și își propune să faciliteze accesul la cultură al copiilor din mediul rural și să le stimuleze apetitul pentru artă, lectură, cunoaștere. Spectacolul propus de actorii teatrului și Ovidiu Caița, regizor și director artistic al trupei „Mihai Raicu”, la care elevii vor avea acces gratuit, este o combinație de joacă, socializare, învățare și creativitate.

Timp de cinci zile, actorii Crina Andriucă, Alexandra Odoroagă, Carmen Frățilă, Dana Moisuc, Lucia Maria Racșan, Adriana Vaida, Cristian But, Stelian Roșian și Sorin Oros vor vizita școlile din comunele Terebești, Săuca, Bârsău, Tarna Mare și Andrid, pentru a se întâlni și juca cu copiii lipsiți de un contact direct și constant cu fenomenul cultural.

„Caravana lui Moș Nicolae” este o activitate organizată de Teatrul de Nord Satu Mare, Trupa „Mihai Raicu” și Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, în parteneriat cu Primăriile comunelor Terebești, Săuca, Bârsău, Tarna Mare și Andrid.

Programul spectacolelor în „Caravana lui Moș Nicolae”:

Luni 2 decembrie, orele 12.00 și 13.00, Săuca
Marți 3 decembrie, ora 12.00, Bârsău
Miercuri 4 decembrie, ora 12.00, Andrid
Joi 5 decembrie, ora 12.00, Terebești
Vineri 6 decembrie, ora 12.00, Tarna Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 27, 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.