Proiectul ”Ajutoarele lui Moș Crăciun” al Asociației ”Apel la Acțiune”, la a treia ediție

Proiectul „Ajutoarele lui Moș Crăciun”, organizat de către Asociația “Apel la Acțiune”, a ajuns anul acesta la cea de-a treia editie. Peste 300 de copii din familii nevoiașe și Centre de Plasament din județul Satu Mare i-au trimis deja Moșului scrisori ce cuprind lucruri la care visează de un an de zile. Echipa asociației invită cu drag sătmărenii să se alăture acestui proiect de suflet.

Crăciunul înseamnă bucuria de a oferi, iar organizatorii, alături de voluntarii și participanții acestui eveniment, au înțeles acest lucru. Ajutoarele lui Moș Crăciun își propun să aducă și anul acesta sute de zâmbete pe fețele micuților din familii nevoiașe și centrele de plasament din județul nostru.

Al trelea an, ajutoarele de nădejde ale Moșului sunt Mihai Huzău, Renato Crîșmar, Anca Pușcaș, Alexandru Șuta și Anișoara Ienășoiu, alături de o armată de sătmăreni inimoși care vor face tot posibilul să îndeplinească dorințele copiilor. La primele două ediții, peste 1.000 de persoane s-au alăturat proiectului și au oferit împreună peste 700 de cadouri micuților.

Prima parte a proiectului va consta în îndeplinirea dorințelor din scrisorile copiilor, iar a doua parte în donații și sponsorizări care să acopere nevoile materiale de bază ale acestora. În 2018 au fost achiziționate o mulțime de bunuri, precum centrale termice, mașini de spălat, obiecte de mobilier și a fost amenajată o cameră de studiu la una din casele de copii.

Donațiile pot fi strânse de luni până vineri între orele 14:00 și 20:00 și sâmbătă între 14:00 și 18:00 la Atelierul Moșului de la subsolul Hotelului Dana 2, din Piața Libertății numărul 2, locul din care se pot ridica și scrisorile. Cadourile pot fi achiziționate, pregătite și ambalate până în data de 9 decembrie, iar Moșul împreună cu cei care doresc să îl însoțească le va dărui copiilor în data de 20 – 22 decembrie.

Oricine dorește să fie ajutorul lui Moș Crăciun în iarna aceasta, este așteptat și rugat să contacteze Asociația “Apel la Acțiune” la numărul de telefon 0755 814 892, adresa de email contact@apellaactiune.ro sau pe pagina de Facebook – Asociatia “Apel la Actiune”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 28 noiembrie 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.