Restricții în circulația din centru și programul autobuzelor, de Zilele Orașului Satu Mare

În perioada desfăşurării evenimentelor organizate de Primăria Satu Mare cu ocazia Zilelor oraşului, circulaţia în zona centrală a oraşului va fi restricționată astfel:

photo 363Începând de sâmbătă, 1 iunie ora 5.00 până luni, 3 iunie, ora 5.00, se interzice accesul în Piaţa Libertăţii de la intersecţia Bulevardului I.C. Brătianu cu strada Gheorghe Doja; pe strada 1 Decembrie 1918 de la intersecţia cu strada Gheorghe Doja; pe strada Horea în totalitate; pe strada Ştefan cel Mare de la intersecţia cu Iuliu Maniu spre Hotel Aurora; pe strada Păstrăvului de la intersecţia cu Petru Bran; pe strada Decebal colţ cu strada Micu Klein; pe strada Al. I. Cuza până la intersecţia cu străzile Gheorghe Lazăr şi Mihai Eminescu. Pentru evitarea incidentelor pe timpul tragerii focului de artificii este interzisă parcarea autovehiculelor între cele două pasarele din zona Palatului Administrativ în data de 01.06.2013.

citelis_11_162Programul autobuzelor pe raza municipiului Satu Mare în perioada 31 mai – 2 iunie:

  • Liniile 1,13,15 şi Real 2 vor circula dinspre podul Golescu pe Bulevardul Transilvania – Bulevardul Vasile Lucaciu iar la întoarcere pe Strada Mihai Viteazul.
  • Vor fi staţii facultative pe Strada Retezatului în dreptul Poliţiei de frontieră, pe Bulevardul Transilvania în dreptul Palatului Administrativ, pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul I.C. Brătianu iar la întoarcere la Tribunalul Satu Mare.
  • Liniile 2, 11,12 şi 14 vor circula dinspre podul Decebal pe Bulevardul Vasile Lucaciu cu staţie pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR iar la întoarcere la Farmacie şi în dreptul Catedralei Ortodoxe.
  • Liniile 9 şi 17 vor avea capăt de linie la Gară cu staţie pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul I.C. Brătianu iar la întoarcere la Farmacia de pe bulevard şi în dreptul Catedralei Ortodoxe.
  • Liniile 5 şi 23 vor avea capăt de linie la Piaţa nr 1.
  • Linia 29 va avea capăt de linie la Piaţa nr 1.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 24, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.