Petreceri caritabile la Satu Mare în sprijinul proiectului “Ajutoarele lui Moș Crăciun”

Asociația “Apel la Acțiune” vă invită începând de azi la o serie de super petreceri caritabile, organizate în cele mai cool localuri din oraș. Pe langă muzică bună și prezentări de modă ieșite din tipar, toți cei care vor dona în cadrul proiectului vor primi o brățară personalizată care simbolizează împlinirea unei dorințe a copiilor din familiile nevoiașe și din Centrele de plasament din județul nostru.
Mai departe vă prezentăm programul petrecerilor de săptămâna aceasta:
JOI – 05.decembrie @Score Pub – un Retro Party cum nu s-a mai văzut cu Dj Vlad B.
VINERI – 06.decembrie @Restaurant Capricci – sărbătorim un an de la deschiderea restaurantului cu TZika Sax şi Dj/MC Tony
SÂMBĂTĂ – 07.decembrie @Cayo Pub – pretrecem împreună până în zorii zilei cu Mr. Frankie și MC George Matioc
DUMINICĂ – 08.decembrie @Moose Bar – ne bem cafeaua la un WakeUp Call cu Andrew Stewart.
Luni ne întoarcem la muncă, însă pe data de 14 decembrie sunteți invitați la restaurantul K10 unde surprizele se vor ține lanț dar nu dezvăluim mai multe detalii – vă așteptăm să vă convingeți singuri. Chef Andrada Banc (concurent #MasterChef) va pregăti bucate pe alese iar vinul fiert nu va lipsi din meniu. Cei care doresc rezervări pot lua legătura cu noi la nr. de telefon (0758) 890 524.
Duminică, 15 decembrie vă așteptăm din nou cu cea mai bună cafea la Moose Bar pentru încă un WakeUp Call, dar de data aceasta cu un invitat surpriză.
Încheiem șirul evenimentelor caritabile la NOX, în data de 21 decembrie cu o super petrecere caritabilă dedicată elevilor sătmăreni.
Proiectul „Ajutoarele lui Moș Crăciun”, organizat de catre Asociația “Apel la Acțiune”, a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție. Peste 300 de copii din familii nevoiașe și Centre de Plasament din județul Satu Mare i-au trimis deja Moșului scrisori ce cuprind lucruri la care visează de un an de zile.
Din donațiile strânse se vor acoperi numeroasele lipsuri materiale ale Centrelor și Caselor de Copii. Printre aceste nevoi enumerăm centrale termince, mașini de spălat, obiecte de mobilier cum ar fi paturi, noptiere, dulapuri, amenajarea spațiilor pentru studiu (birouri, scaune, calculatoare) și alte obiecte uzuale care le lipsesc.
De asemenea, cei care doresc să poarte pe mână simbolul de ajutor al Moșului o pot face achiziționând o brățară printr-o donație minimă de 10 lei la oricare dintre localurile amintite și bineînțeles de la Atelierul lui Moș Crăciun din incinta hotelului Dana 2.
Echipa asociației invită cu drag sătmărenii să se alăture acestui proiect de suflet!
Asociația “Apel la Acțiune”:
nr tel. 0742.225.844
contact@apellaactiune.ro
www.fb.me/apellaactiune
www.ig.me/apellaactiune
www.apellaactiune.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 9, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.