Moș Nicolae a sosit cu darurile sale și cu multă bucurie la copiii din orașul Tășnad

”Darurile Moșului” au sosit pentru toți copiii din orașul Tășnad. Pentru a aduce bucurie copiilor, Primăria Orașului Tășnad și Casa de Cultură Tășnad, cu sprijinul Consiliului Local Tășnad și al sponsorilor, l-au adus pe Moș Nicolae la Tășnad, vineri seara, în parcul de lângă Monumentul Eroilor. 

Moș Nicolae a pornit de la Primăria Tășnad la întâlnirea cu copiii, fiind adus de o trăsură cu doi cai asigurați cu această ocazie de Clubul de echitație Regatul Cailor. În parcul de lângă Monumentul Eroilor au fost prezenți în jur de 500-600 de copii, toți deosebit de nerăbdători și emoționați să-l vadă pe Moș Nicolae și să își primească darurile. A fost prezent și primarul Grieb Csaba Francisc. Moderatorul activității a fost Ovidiu Matioc de la Radio Transilvania.

Copiii mai curajoși i-au cântat Moșului colinde, în limbile română ori maghiară. Întâlnirea cu Moșul a fost un moment simbolic, frumos din partea organizatorilor, pentru a marca ziua de 6 decembrie. Bucuriile acestei vechi tradiții au fost începute în cursul zilei de joi, 5 decembrie. Anca Deaconu Chiș, inspector Cultură în cadrul Primăriei Orașului Tășnad împreună cu Moșul au dus daruri atât copiilor de la Casa de Tip Familial, Grădinița cu Program Normal, Școala Gimnazială din oraș, precum și la școlile din comunele și satele aparținătoare. Copiii au primit pungi consistente cu dulciuri.

Activitatea ”Darurile Moșului” face parte din proiectul ”Serbările Iernii”, inițiat de Primăria Orașului Tășnad, Casa de Cultură Tășnad, cu finanțarea Consiliului Local Tășnad și a sponsorilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 7, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.