Concert cu Magda Puskas și Rareș Suciu la Carei, dedicat aniversării a 30 de ani de la Revoluție

În atenția iubitorilor de muzică folk ….. și nu numai. Marți, 17 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi, va avea loc un spectacol de muzică folk, cu interpreta Magda Puskas. Aceasta va fi acompaniată de chitaristul Rareș Suciu. Evenimentul este dedicat aniversării a 30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989. 

Concertul va cuprinde cele mai cunoscute melodii de folk interpretate de cunoscuta artistă, precum și cântece specifice acestei perioade de sărbătoare.

Cuvânt de deschidere: Bogdan Georgescu și Adrian Ștefănuți. Intrarea la eveniment este liberă!

Magda Puskas s-a născut la Reghin, în 1961, a făcut parte din grupul Arthemis, mai apoi în grupul Ecoul, împreună cu fosta sa colegă, Sorina Feier-Bloj. Cele două tinere artiste au fost invitate să devină membre active ale Cenaclului. Această colaborare s-a fructificat cu câteva piese de un real succes, cântate în turneele susținute alături de Cenaclul Flacăra: „La o cană cu vin”, „Din copilărie” sau „Taina”. Și-a adus aportul muzical în Cenaclul Flacăra alături de Tatiana Stepa, un grup duo, sub numele de Partaj, cântând împreună „Desculț prin zăpadă”, „Creion”, „Partaj”, precum și vechile hituri ale grupului Ecoul.

După 1989, Magda Puskas și-a continuat activitatea în Cenaclul „Totuși iubirea”. Artista se numără printre cei care au contribuit la resuscitarea folk-ului românesc, după anul 2000. Susține anual, zeci de concerte de muzică folk, marcând un număr impresionant de orașe și spectatori pe măsură.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 12 decembrie 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.