O mulțime de copii au participat la Atelierul lui Moș Crăciun de la Castelul din Carei

Sâmbătă, 14 decembrie 2019, între orele 15.00 și 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc evenimentul intitulat ”Atelierul lui Moș Crăciun”.

Copiii au participat la activitățile interactive care au fost organizate în Castelul Károlyi și au putut confecționa decorațiuni originale pentru Crăciun precum figurine din carton, gips; îngerași, flori și steluțe din pănuși de porumb, respectiv ornarea turtei dulci cu diverse modele cu membrii Asociației Borokagyökér, colorarea de cărți poștale de Crăciun, realizare de globuri, brăduleți și beteală din hârtie cu sclipici alături de reprezentanții Bibliotecii Municipale, realizarea de sticluțe ornate cu fulgi de nea în cadrul atelierelor de pictură, diverse figurine realizate prin tehnica origami și lucru manual.

Cu această ocazie, cei mici au avut posibilitatea de a expedia scrisori lui Moș Crăciun prin intermediul Căsuței Poștale care a fost amplasată în Castel.

Timp de mai bine de trei ore, părinți, bunici și copii de diferite vârste au creat împreună o atmosferă de sărbătoare, realizând pe lângă podoabele care dau Crăciunului o strălucire aparte și amintiri de neuitat, pe care și le vor aminti cu drag peste ani.

Organizatorii evenimentului au fost Direcția de Cultură Carei, Biblioteca Municipală și Centrul de promovare a turismului cultural „Gróf. Károlyi”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 14, 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.