Asociația “Apel la Acțiune” a împodobit brad copilașilor de la casa “Speranța” din Carei

În weekend-ul care tocmai s-a incheiat a fost sărbătoare la casa de tip familial “Speranța” din Carei. Cei 11 copilași abandonați au împodobit bradul alături de membrii asociației “Apel la Acțiune”.

Piticii au fost extrem de fericiți și entuziasmați de vizita primită mai ales că au fost implicați într-o activitate colectivă de pregătire a ornamentelor, prilej cu care li s-a vorbit despre importanța muncii în echipă, despre ajutorarea reciprocă și despre cât e de esențial respectul pentru semenii din jur.

Bradul de peste 3 metri înălțime din curtea casei, primit și el cadou de la un alt spiriduș, a fost îmbodobit în timp ce copilașii cântau colinzi alături de îngrijitoare și de membrii asociației.

Și mai mare a fost bucuria când, după împodobirea bradului, s-a ornat fiecare cameră cu luminițe care să le țină companie până la venirea lui Moș Crăciun.
Când i-a luat rămas bun de la cei mici, președintele asociației “Apel la Acțiune”, Mihai Huzău, le-a promis copiilor o întâlnire cu Moș Crăciun.

Cei peste 400 de copilași de la centrele de tip familial și din familiile nevoiașe din întreg județul vor participa vineri, 20 decembrie, la o petrecere organizată special pentru ei în cadrul careia se vor distra alături de Ella Bella și alți invitați supriză și vor primi vizita lui Moș Crăciun care le va aduce tuturor cadouri datorită spiridușilor cu inima mare care s-au implicat în Campania umanitară “Ajutoarele lui Moș Crăciun”. Toți sătmărenii sunt invitați să participe la acest eveniment.

Dacă nu ai apucat să iei o scrisoare, nu fii supărat. Încă mai poți face poți face parte din echipa de spiriduși ai lui Moș Crăciun cu o donație modică prin care ne vei ajuta să îi sprijinim în greutățile pe care le au în viața de zi cu zi!

De la centrale termice, mașini de spălat, obiecte de mobilier sau amenajarea spatiilor pentru studiu, acești copii au nevoie de sprijinul nostru pentru o viață normală.

Puteți dona accesând link-ul următor: http://apellaactiune.ro/2019/

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 16 decembrie 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.