Grup de colindători de la Școala Gimnazială „Mircea Eliade”, la Jandarmeria Satu Mare

Scena din cadrul sălii de festivităţi a Jandarmeriei Satu Mare a fost neîncăpătoare pentru un grup minunat de 15 de colindători din cadrul Școlii Gimnaziale Mircea Eliade Satu Mare, care au colindat cu prilejul sărbătorilor de iarnă. 

Grupul de colindători ”Pulbere de stele”, coordonat de către prof. Simina Burian, a fost primit cu aplauze de personalul din comandamentul unității, iar copiii au prezentat minunata scenetă a Viflaimului.

Acțiunea de primire a copiilor colindători a fost posibilă ca urmare a bunei relaţionări avute cu elevii și cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale ”Mircea Eliade”.

Jandarmii sătmăreni au răsplătit efortul copiilor, dăruindu-le pachete cu dulciuri și au contribuit cu diverse sume de bani pentru a susține o cauză umanitară inițiată de micii colindători.

Bucuria a fost deosebită în mijlocul copiilor colindători, care, cu multă străduință și îndrumare, s-au pregătit pentru colindat conform obiceiurilor tradiționale specifice acestei perioade și, în numele personalului unității, le-a fost adresată invitația să revină la Jandarmeria Satu Mare și cu alte ocazii.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 18, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.