La Carei a fost inaugurată oficial librăria „Karul Libris”, în apropierea Amfiteatrului

Miercuri, 18.12.2019, de la ora 15.00, a avut loc inaugurarea oficială a librăriei orașului Carei, susținută de către Centrul de promovare a turismului cultural Gróf Károlyi Carei, în locația situată lângă fostul magazin Oțelul, în apropierea Amfiteatrului din centrul orașului.

În cadrul evenimentului a luat cuvântul Eugen Kovács, primarul Municipiului Carei, care a subliniat importanța deschiderii unei librării a orașului, în care cei care vin, să găsească o gamă variată de cărți dar mai ales cărți ale autorilor locali și publicații despre Carei și zona din apropierea noastră, oferind astfel posibilitatea și celor care vizitează orașul să-l cunoască mai bine.

La manifestare au participat reprezenanți ai Bibliotecii municipale, ai Direcției de Cultură Carei, ai Centrului de promovare a turismului cultural „Gróf Károlyi”, consilieri locali, profesori, dar și o mulțime de pasionați de lectură.

Iubitorii de lectură vor avea posibilitatea să găsească în librărie o colecție variată de cărți din foarte multe domenii, atât pentru copii, tineri cât și pentru adulți.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 18, 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to La Carei a fost inaugurată oficial librăria „Karul Libris”, în apropierea Amfiteatrului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.