Târgul de Crăciun, un eveniment spre bucuria întregii comunități locale din Tășnad

Locuitorii din Tășnad s-au bucurat în seara zilei de sâmbătă, 21 decembrie de încă o manifestare care face parte din proiectul ”Serbările Iernii”. Pe platoul sălii de spectacole ”Unirea” s-a deschis la ora 17.00 Târgul de Crăciun, comunitatea locală tășnădeană alăturându-se invitației organizatorilor: Consiliul Local Tășnad, Primăria Orașului Tășnad și Casa de Cultură Tășnad.

Au fost amenajate standuri care au oferit o mare varietate de produse: dulciuri – gogoși, kürt0s, salam de biscuiți, prăjituri de casă, vată pe băț, cozonac, turtă dulce, fursecuri, prăjiturele; mâncare gătită – sarmale, ciorbă, cârnați: băuturi calde – vin fiert și ceai cald, produse de artizanat, decorațiuni de Crăciun, fiecare stand fiind organizat pentru a susține câte o cauză nobilă, caritabilă. S-a putut achiziționa orice, fără un preț impus, vizitatorii au putut dona suma dorită în Cutiile Moșului.

Printre cei care au participat la Târgul de Crăciun cu standuri se enumeră: Parohiile greco-catolică, ortodoxă, romano-catolică și reformată din Tășnad, Primăria Orașului Tășnad, Emőke Ingrid și Réka Herskovics, Organizația Caritas și altele, organizațiile partidelor politice din Tășnad, Școala Gimnazială Tășnad.

Programul artistic a fost oferit pe tot parcursul serii de trupa Dolls, grupa mare de la G.P.P. Tășnad, Ansamblurile Folclorice ”Codrulețul” și ”Flori de Codru” Tășnad, clasa a IV-a C de la Școala Gimnazială Tășnad, Minitinik, trupa Simbol de la Clubul Elevilor Tășnad. Cu toții au colindat și au urat tuturor celor prezenți la târg să aibă parte de cele mai frumoase sărbători. A prezentat Anca Deaconu Chiș, inspector cultură în cadrul Primăriei Orașului Tășnad.

Evenimentul este finanțat de Consiliul Local Tășnad și de sponsori, și va continua și duminică. 22 decembrie, ca parte a proiectului ”Serbările Iernii”. Ultimul eveniment de anul acesta din cadrul proiectului va fi focul de artificii cu ocazia Anului Nou, la care sunt invitați toți locuitorii Tășnadului.

Târgul s-a bucurat de succes în rândul tășnădenilor, numărul participanților s-a ridicat la câteva sute. Lumea a fost foarte mulțumită. Anul acesta, s-a renunțat la ideea organizării Târgului de Crăciun în sala de spectacole ”Unirea”, pentru a putea fi un eveniment în aer liber, de interes mai mare pentru locuitori.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 22, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.