Primăria Satu Mare anunță că impozitele pe 2020 se pot plăti începând din 9 ianuarie

Primăria Municipiului Satu Mare informează cetățenii că începând din 9 ianuarie, se pot achita impozitele și taxele locale în cele două locații ale Direcției de Impozite și Taxe Locale (P-ţa Romană, parter, Bloc D8 și în incinta Centrului Comercial Someșul, etaj IV).

De asemenea, tot din 9 ianuarie se poate solicita și eliberarea certificatelor fiscale, depunerea declarațiilor online precum și vizualizarea bunurilor.

Aveți posibilitatea de a plăti taxele și impozitele și prin intermediul platformei www.globalpay.ro, în baza acordului încheiat, precum și pe www.ghiseul.ro.

Reamintim cetățenilor că au posibilitea de a plăti online impozitele, taxele, indiferent că vă aflați în țară sau în străinătate beneficiind de bonificația de 10% atât pentru persoanele juridice, cât și fizice, până în 31 martie, la achitarea integrală.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 8 ianuarie 2020. Filed under Locale, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.