Polițiștii rutieri au reţinut 8 permise de conducere și au aplicat amenzi în valoare de 12.000 lei

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 12 000 de lei.

De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere.

Doi șoferi de 28, respectiv 43 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând, în interiorul localității, ambii cu 114 km/h, față de aceștia polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

Alți 5 conducători auto au fost depistați de polițiștii rutieri sătmăreni că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public prin loc semnalizat și marcat corespunzător iar unul nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul la pornirea de pe loc, și în cazul acestora s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 8, 2020. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.