Cristina Gloria Oprișa, Iana Oprișa, Nadina Cîmpianu și alți sătmăreni, în expoziția itinerantă ”3 Art”

Cristina Gloria Oprișa informează despre participarea ei și a încă două sătmărence absolvente a F.T.T. Cluj la expoziția itinerantă ”3 Art” organizată la Târgu Jiu, în colaborare cu Muzeul Județean Satu Mare. Mai participă artiștii plastici sătmăreni: Cristina Busuioc, Maria Olteanu si Nyiri Zoltan. 

Manifestarea este organizată de Muzeul Județean Gorj, Alexandru Ștefulescu în colaborare cu Muzeul Județean Satu Mare și Asociația Teatrală Genesis, o expoziție itinerantă ce ajunge la Târgu Jiu în 20 ianuarie 2020, având vernisajul la ora 17.00.

Este o expoziție de grup, născută în urma Taberei de creație din 2018 de la Vetiș, intinerantă în mai multe centre culturale, în cadrul căreia cunoscuta artistă plastică Cristina Gloria Oprișa participă cu lucrările sale proprii sub genericul ”Țâpurituri cromatice”, iar Iana Oprișa și Nadina Cîmpianu, sătmărence absolvente a F.T.T. Cluj, participă cu un performance susținut de Asociația Teatrală Genesis condusă de Carol Erdos.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 14 ianuarie 2020. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.