Personalul cabinetelor școlare din Satu Mare, Carei și Livada, lăsat fără tichete de vacanță

La audiențele cu cetățenii organizate în data de 28 ianuarie de către Instituția Prefectului s-au prezentat patru persoane.

Prima persoană prezentă în audiențe a fost președintele Organizației Sindicale ”Sanitas Plus” care a sesizat despre neacordarea tichetelor de vacanță începând cu anul 2018 pentru personalul cabinetelor școlare din municipiul Satu Mare, respectiv orașele Carei și Livada. Organizația Sindicală a fost îndrumată să depună un memoriu în vederea clarificării situației la nivelul celor trei unități administrativ-teritoriale.

A doua persoană prezentă la audiențe a ridicat o problemă cu privire la somația de plată primită de la Primăria Comunei Bixad, ca urmare a unei sancțiuni contravenționale contestate în instanță. Persoanei i s-a comunicat cadrul legal care poate fi urmat în acțiunea de contestare a actului primit.

Tot din comuna Bixad s-au prezentat la audiențe două persoane cu probleme de fond funciar, respectiv punerea în aplicare a unei încuviințări de executare silită. Ambele persoane au fost îndrumate către instituțiile care pot să le clarifice problemele.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 28 ianuarie 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.