Sătmăreancă prinsă de polițiștii de frontieră cu bagajele pline de țigări de contrabandă

În data de 27.01.2020, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control în zona de competență, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au identificat, pe o stradă din municipiul Satu Mare, o femeie care transporta un bagaj voluminos ce conținea țigări.

Persoana în cauză, M.G., în vârstă de 51 de ani, domiciliată pe raza județului Satu Mare nu a putut prezenta documente de proveniență pentru țigările pe care le transporta.

În urma inventarierii bagajului, s-a constatat că acesta conținea 715 pachete țigări, cu marcaje fiscale ucrainene, în valoare de 8.365 lei, marfă ce a fost ridicată de către polițiștii de frontieră, în vederea confiscării.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, conform Legii 86 din 2006, privind Codul Vamal al României, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 28, 2020. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.