Președinții asociațiilor de pensionari se plâng de lipsa de sedii în care să își desfășoare activitățile

Prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, a prezidat în data de 6 februarie ședința Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice, având pe ordinea de zi prezentarea problemelor cu care se confruntă persoanele vârstnice.

După ce au prezentat pe scurt bilanțul activităților desfășurate în cursul anului trecut, președinții asociațiilor de pensionari au ridicat problema lipsei de sedii în care să își desfășoare activitățile, respectiv o doleanță referitoare la sprijinirea din partea persoanelor plătitoare de impozit de a redirecționa până la 3,5% din impozitul lor prin completarea și depunerea formularului 230, pentru desfășurarea în condiții mai bune a activităților propuse, respectiv sponsorizarea și finanțarea acestor asociații.

Prefectul Radu Bud a asigurat membrii Comitetului de întreaga sa susținere, dorind ca ședințele să aducă beneficii reale persoanelor vârstnice în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 6, 2020. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.