La Tășnad va fi preluat gratuit molozul și alte tipuri de deșeuri rezultate din construcții

Potrivit unei informări din partea Primăriei Orașului Tășnad, pentru a veni în sprijinul cetățenilor orașului, pe lângă sistemele moderne de colectare a deșeurilor menajere recent instalate, se oferă o nouă facilitate discutată luni, 10 februarie în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului local Tășnad. Toate tipurile de deșeuri rezultate din construcții (moloz din demolări, reparații, modernizări și igienizări) vor fi preluate gratuit de catre Salgardenprest astfel:

– până la 100 kg transportul până la sediul firmei va fi realizat prin grija proprietarului care efectuează reparația;
– peste 100 kg transportul va fi asigurat prin mijloacele auto ale firmei de salubritate. În acest caz este necesară programare prealabilă.

Molozul este recomandabil să fie ambalat în saci corespunzători. Pentru cantități mari de moloz, vă rugam să solicitați containere corespunzătoare înaintea începerii lucrărilor. Programul de preluare sau pentru informații va fi în fiecare zi lucrătoare, între orele 8.00 și 15.00. Pentru detalii, o puteți contacta pe Mariana Maier, administrator al Salgardenprest. În cazul în care apar neînțelegeri de orice fel, va rugăm să contactați secretariatul Primăriei Tășnad (0261848200), lăsându-vă datele de contact.

Totodată, începând din data de 11 februarie 2020, Poliția locală va urmări cu și mai multă atenție abaterile de orice fel privind depozitarea ilegală a deșeurilor menajere în toate zonele neautorizate ale orașului (inclusiv prin sistemul de supraveghere de 80 de camere). Este considerată abatere și depozitarea necorespunzătoare (și/sau neglijentă) a deșeurilor menajere în apropierea locurilor de colectare specializate.

Totodată, vă rugăm să acordați o atenție deosebită colectării selective și depozitării corespunzătoare în locurile special amenajate ale diferitelor materiale reciclabile. Pentru deșeuri electrice și electronice vă rugăm să vă adresați tot conducerii Salgardenprest.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 11 februarie 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.