Doi tășnădeni au cerut sprijin Instituției Prefectului pentru a putea intra în proprietate

La audiențele cu cetățenii organizate de către Instituția Prefectului în data de 18 februarie, s-au prezentat patru persoane.

În primul caz s-au prezentat două persoane din orașul Tășnad care au solicitat sprijin în vederea intrării în proprietate cu cota de teren aferentă apartamentelor din blocul în care locuiesc începând cu anul 1974. Persoanele au fost îndrumate să depună un memoriu la Instituția Prefectului în vederea medierii acestei probleme cu Primăria Orașului Tășnad.

O persoană din satul Boghiș a solicitat sprijin pentru a intra în posesia unei suprafețe de teren în calitate de moștenitor testamentar. Și în acest caz s-a solicitat persoanei să depună un memoriu în vederea identificării unei soluții legale.

A treia persoană prezentă în audiență, o persoană din orașul Săcuieni, județul Bihor, a dorit clarificarea situației unei parcele de teren situată în cartierul Sătmărel din municipiul Satu Mare. În cadrul audienței, cu privire la aspectele prezentate i-au fost comunicate precizări clarificative.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 18, 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Responses to Doi tășnădeni au cerut sprijin Instituției Prefectului pentru a putea intra în proprietate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.