Spectacole deosebite la Tășnad: „Piese de Ziua Indrăgostiţilor” și ”Carnaval, Carnaval”

În această lună, când iubirea plutește în aer, la Tășnad au avut loc două evenimente culturale foarte apreciate de public. Trupa de Teatru MADISZ din Oraşu Nou a programat un spectacol deosebit a cărui temă dominantă a fost iubirea sau absența ei în mod comic.

Intitulată „Piese de Ziua Indrăgostiţilor”, piesa a fost pusă în scenă în data de 14 februarie 2020, în Sala de spectacole ”Unirea” Tăşnad, având un succes remarcabil în rândul tăşnădenilor. Astfel, Ziua Îndrăgostiților nu a fost una plictisitoare la Tășnad.

În 16 februarie, gala muzicală intitulată ”Carnaval, carnaval!” Minunatii solisti vocali Ibolya Vígh (soprană), Zsuzsa Barabás (soprană) si Levente Szabó (tenor) au încântat publicul meloman tășnadean prin măiestria lor interpretativă, fiind acompaniați de pianistul de excepție Gergő Nagy. A prezentat ing. Vasile Kiskasza.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 18, 2020. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.