Acțiune comună a polițiștilor din județele Satu Mare, Bihor, Maramureș și Sălaj

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 5-8 martie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 780 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii rutieri sătmăreni au fost angrenați la data de 5 martie a.c., într-o acțiune în sistem integrat împreună cu polițiștii din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Bihor, Maramureș și Sălaj, care a avut ca scop prevenirea evenimentelor rutiere și reducerea riscului rutier pe principalele artere de circulație, pe raza celor 4 județe implicate.

În urma acestor activități la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare s-au aplicat peste 510 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier, au fost reținute 30 de permise de conducere și de asemenea, polițiști au ridicat 11 certificate de înmatriculare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 9, 2020. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.