Cumpărături săptămânale constând în alimente și medicamente, pentru cei peste 65 ani

Primăria Satu Mare și Direcția de Asistență Socială, în parteneriat cu Organizația Caritas, Serviciul de Ajutor Maltez, Asociația Acoperământul Maicii Domnului, Fundația Hans Linder și Crucea Roșie – filiala Satu Mare vin în sprijinul persoanelor vârstnice (peste 65 de ani) care nu au aparținători și au domiciliul sau reședința pe raza municipiului Satu Mare.

În acest sens va funcționa o linie verde (0748-109-853), începând din data de 17.03.2020 în intervalul orar 8.00-18.00 de luni până joi unde se vor prelua solicitări în vederea sprijinirii efectuării cumpărăturilor săptămânale constând în alimente de strictă necesitate și medicamente pe baza prescripției medicale.

Livrarea este gratuită, iar beneficiarii, persoane domiciliate în municipiul Satu Mare, suportă numai costurile produselor. Solicitantul va semna o declarație pe propria răspundere că nu are aparținători care să îi sprijine. Telefonul alocat acestui serviciu este 0748-109-853 în intervalul orar 8.00-18.00

IMPORTANT: Dacă nu ați sunat la numărul pus la dispoziție de Primărie nu deschideți ușa la persoane care se oferă să vă facă cumpărăturile!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 17, 2020. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.